• You are here:
  • Pearls
  • Ouderkerk vanaf het water

Ouderkerk vanaf het water

Brugstraat 10, Ouderkerk aan de Amstel, 1191 AV

Business Details

Aeme-Stelle, plek aan het water.

Aeme-Stelle, plek aan het water. Wie Ouderkerk goed wil zien zal het water op moeten. Stap in de boot en aanschouw het dorp op z’n allermooist.
Haltes:
- Restaurant De Oude Smidse
- Amstelzijde
- Molen ‘de Zwaan’
- Wester-Amstel
Vanaf de opstapplaats bij Restaurant de Oude Smidse vaart u naar de Amstelzijde, een culinaire hotspot met historie. Van oudsher de dichtstbijzijnde stop voor de trekschuit van en naar Amsterdam. Ook nu nog is de Amstelzijde de plek waar Amsterdammers de drukte van de stad achter zich laten en onthaasten op de terrassen langs de rivier. Vervolg de boottrip en stap uit bij de Historische Poldermolen de Zwaan en Proef-Lokaal KEK! waar u midden in de weilanden kunt genieten van lokaal speciaalbier en allerlei streekproducten uit het Amstelgoed. De laatste bootstop bevindt zich op Wester-Amstel, één van de laatst overgebleven buitenhuizen uit de Gouden eeuw. Achter het monumentale pand ontdek je het park met majestueuze tuinen en intieme wandelpaden. Stap op de boot en laat je meevoeren. Een unieke ervaring door authentiek Holland.
Brugstraat 10, Ouderkerk aan de Amstel, 1191 AV
info@kek-bier.nl

Over Amstelgoed

Onder de rook van Amsterdam ligt een prachtige groene long puur Hollands natuurlandschap. Amstelgoed laat je zien wat het gebied te bieden heeft en nodigt je uit voor een bezoek!

Volg ons op

Facebook Instagram