RABOBANK en Amstelgoed tekenen sponsorovereenkomst

Op maandag 20 november werd de sponsorovereenkomst getekend tussen Ondernemersvereniging Amstelgoed en Rabobank Amstel en Vecht. Tijdens een feestelijk tekenmoment in Pop-up Grand Café DE BANQ hebben Guus Vonk namens Rabobank en Amstelgoed voorzitter Gert Lutke Schipholt hun handtekening gezet onder de verbintenis die Amstelgoed moet helpen ondernemers te verenigen en zo het enorme potentieel van het Amstelland op toeristisch en recreatief gebied te bewerkstelligen.

Een ideale combinatie van wereldstad en platteland

Wonen en werken in Amsterdam en omstreken is het combineren van de voordelen van een wereldstad met die van een landelijke gemeente. Waar in de wereld heb je vliegverbindingen met alle delen van de wereld, de aanwezigheid van het internationale bedrijfsleven en een cultureel aanbod op topniveau in combinatie met de mogelijkheid om per fiets binnen een half uur te genieten van de rust en de stilte van een groen, agrarisch gebied? Het stadsgroen gaat op natuurlijke wijze over in het voor Holland zo karakteristieke eeuwenoude open polderland met zijn weidse vergezichten. 

Over Amstelgoed

Onder de rook van Amsterdam ligt een prachtige groene long puur Hollands natuurlandschap. Amstelgoed laat je zien wat het gebied te bieden heeft en nodigt je uit voor een bezoek!

Volg ons op

Facebook Instagram