logo amstelgoedgekeurd trans w708AmstelGoedgekeurd!

Het Amstelland bevat een rijkdom aan streekproducten. Sinds oudsher is het gebied leverancier van (vers-)producten voor de naastliggende stad Amsterdam. Jouw eten en drinken uit de ‘achtertuin’ van de stad. Een oud principe in een nieuw jasje!

Amstelgoed streeft naar een vernieuwde voedselketen waarbij je weet waar je product vandaan komt en hoe het is gemaakt. Boeren, brouwers en bakkers werken elke dag vol passie aan producten waar zij trots op zijn. Als gezicht van het Amstelland is het AmstelGoedgekeurd-logo aan hen opgedragen.

Door het kopen van AmstelGoedgekeurd producten stimuleert u de lokale economie en beperken we het aantal voedselkilometers. De boeren werken zoveel mogelijk met wat de natuur en het seizoen te bieden hebben. Voor een Amstelgoed-boer zijn eerlijk, vers en duurzaam werken belangrijke kernwaarden. Boeren leveren een belangrijke bijdrage aan een duurzame omgang met milieu en omgeving. Het AmstelGoedgekeurd logo geeft aan dat het product lokaal geproduceerd is en voldoet aan deze kernwaarden.

Over Amstelgoed

Onder de rook van Amsterdam ligt een prachtige groene long puur Hollands natuurlandschap. Amstelgoed laat je zien wat het gebied te bieden heeft en nodigt je uit voor een bezoek!

Volg ons op

Facebook Instagram