Rederij Aemstelland

Binnenkant 1, Amsterdam, 1011BG

Galerij

Gegevens

Rondvaarten en boothuur in Amsterdam en omstreken

Varen rondom Amsterdam

Ook in de regio rondom Amsterdam verzorgen wij een rondvaart. U kunt dan denken aan een tocht naar het Muiderslot, een bezoek aan Pampus, rondvaart naar Haarlem en omgeving of een geheel verzorgde dag over de Vecht. Ook de plaatsjes Marken en Volendam, de Zaanse schans of het kerkje in Schellingwoude als trouwlocatie zijn prima per boot bereikbaar.

Dineren aan boord

Een salonboot huren in Amsterdam voor uw eigen gezelschap en dineren aan boord, dat kan bij Rederij Aemstelland. Culinair genieten op onze luxe schepen met een uniek uitzicht op Amsterdam. Wij bieden diverse diners; van een stijlvol diner met linnen gedekte tafels tot een informeel buffet of een smaakvolle barbeque.

Onze cateraars selecteren wij op het gebruik van pure ingredienten, respect voor de seizoenen en authentieke catering. Vrijwel voor ieder buffet hebben wij een andere cateraar omdat we niet geloven in 1 bedrijf dat goed is in een variatie aan wereldkeuken gerechten. We bellen onze Spaanse kok voor de tapas en een traditionele rijsttafel komt uit een echt Indonesich familiebedrijf.

Locatie

Kaart Routebeschrijving
Kaart Routebeschrijving
Binnenkant 1, Amsterdam, 1011BG
info@aemstelland.nl

Over Amstelgoed

Onder de rook van Amsterdam ligt een prachtige groene long puur Hollands natuurlandschap. Amstelgoed laat je zien wat het gebied te bieden heeft en nodigt je uit voor een bezoek!

Volg ons op

Facebook Instagram