Amstel Events

Abcoude

Galerij

Gegevens

Amstel Events: hét evenementenbureau gespecialiseerd in leuke arrangementen rondom het gebied rivier De Amstel en de omliggende steden.

Laat je verrassen en ontdek de pareltjes onder de rook van Amsterdam! Langs rivier De Amstel, die begint in Amsterdam, bent u verzekerd van een gevarieerd dagje uit. Amstel Events zorgt samen met u voor een beleving die niet snel vergeten zal worden langs of op de Amstel, haar zijrivieren en het ongerepte groengebied.

Voor o.a. boottochten, kanotochten, oldtimertours, fietstochten, walking of floating dinners, workshops, schilderen, wijn/bierproeverijen, koken, wandeltochten met picknickmanden met inhoud van ondernemers in de regio maar ook sportevents en personeelsuitjes.

Elke beleving wordt begeleid door professionele hosts en hostesses. Amstel Events richt zich op de zakelijke markt, de toeristische markt alsmede de particuliere markt en denkt graag mee over een passende invulling van ùw arrangement.
Iedere aanvraag is voor het specialistische team van Amstel Events een nieuwe uitdaging en het persoonlijke tintje en de verrassende ideeën is de extra service die Amstel Events u graag biedt.
Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u. Stuur uw wensen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Locatie

Kaart Routebeschrijving
Kaart Routebeschrijving
Abcoude
info@amstelevents.nl

Over Amstelgoed

Onder de rook van Amsterdam ligt een prachtige groene long puur Hollands natuurlandschap. Amstelgoed laat je zien wat het gebied te bieden heeft en nodigt je uit voor een bezoek!

Volg ons op

Facebook Instagram