Elsenhove Horeca

Bankrasweg 1a, Amstelveen, 1183 TP

Gegevens

Elsenhove Horeca: voor eten, drinken en kinderfeestjes op Speelboerderij Elsenhove in Amstelveen

Elsenhove Horeca verzorgt het eten & drinken in het Theehuis en op het terras, de kinderfeestjes in de kota en de verhuur van vergaderlocaties op Speelboerderij Elsenhove in Amstelveen.

De speelboerderij is een combinatie van een kinderboerderij met een avontuurlijke, natuurlijke speeltuin. Op de speelboerderij vind je veel dieren, van koeien tot ezels en van geitjes tot konijnen.

Het terras bij het Theehuis grenst aan de speeltuin en ligt lekker in de zon. Je kunt je kinderen dus goed in de gaten houden. In het Theehuis kun je niet alleen terecht voor eten en drinken, maar ook voor locale producten als Amstelveense honing en Amstelveens chutneys en jams en houten speelgoed.

Wij zijn op dezelfde dagen open als Speelboerderij Elsenhove open: dinsdag tot en met zaterdag van 10:00-16:45 uur en op zondag van 14:00-16:45 uur. Het hele jaar door!
Downloads:

Locatie

Kaart Routebeschrijving
Kaart Routebeschrijving
Bankrasweg 1a, Amstelveen, 1183 TP
info@elsenhove-horeca.nl

Over Amstelgoed

Onder de rook van Amsterdam ligt een prachtige groene long puur Hollands natuurlandschap. Amstelgoed laat je zien wat het gebied te bieden heeft en nodigt je uit voor een bezoek!

Volg ons op

Facebook Instagram