• U bent hier:
  • Partners
  • Rabobank Amstel en Vecht

Rabobank Amstel en Vecht

Amstelveen

Galerij

Gegevens

Bij de Rabobank kunt u terecht voor zakelijke producten en adviezen die perfect bij u passen. Of u nu starter bent of een internationaal bedrijf leidt

De lokale Rabobanken en hun leden en klanten vormen het coöperatieve kernbedrijf van de Rabobank Groep. Midden in de maatschappij, betrokken, dichtbij en toonaangevend. Klanten kunnen lid worden van hun lokale Rabobank.
De lokale Rabobanken op hun beurt zijn lid en aandeelhouder van de overkoepelende coöperatie Rabobank Nederland, die ze bij hun lokale dienstverlening adviseert en ondersteunt.

De samenstelling van de Rabobank Groep kenmerkt zich door een sterke onderlinge verwantschap vanuit haar coöperatieve wortels. Behalve (internationale) dochterondernemingen, heeft de Rabobank Groep minderheidsbelangen in verschillende ondernemingen. De Rabobank Groep is actief in 46 landen, inclusief Nederland, verspreid over 603 vestigingsplaatsen.
Amstelveen
info@rabobank.nl

Over Amstelgoed

Onder de rook van Amsterdam ligt een prachtige groene long puur Hollands natuurlandschap. Amstelgoed laat je zien wat het gebied te bieden heeft en nodigt je uit voor een bezoek!

Volg ons op

Facebook Instagram