Anna Haen

Gein Zuid 23a, Abcoude, 1391JE

Gegevens

Puur, lokaal, genieten bij Anna Haen aan het mooie Gein bij Abcoude

Aan het riviertje ’t Gein, net buiten Abcoude en midden in het groen ligt Anna Haen, een bijzonder buitenplekje met een Proeflokaal, streekwinkel met terras & speelweide en vergaderruimte. Voor Anna Haen kun je het beste even de tijd nemen. Het is een prachtige plek waar je kunt genieten van huisgemaakte gerechten en bijzondere streekproducten. Je kunt er, dagelijks van 10 tot 17 uur, een kop koffie drinken of lekker lunchen, maar Anna Haen is ook de ideale locatie voor een vergadering, feest of kookworkshop.
“Onze chefs maken alles vers: taart, lunch, soep, borrelhapjes en privé diners; allerlei gerechten om hier of thuis van te genieten. Regelmatig organiseren we leuke activiteiten voor de hele familie: aanschuifdiners in de wei, high tea met Moederdag, brunch met Pasen, pizza’s bakken met Vaderdag en nog veel meer. Heeft u iets te vieren? Wij denken graag mee!”
Downloads:

Locatie

Kaart Routebeschrijving
Kaart Routebeschrijving
Gein Zuid 23a, Abcoude, 1391JE
info@annahaen.nl

Over Amstelgoed

Onder de rook van Amsterdam ligt een prachtige groene long puur Hollands natuurlandschap. Amstelgoed laat je zien wat het gebied te bieden heeft en nodigt je uit voor een bezoek!

Volg ons op

Facebook Instagram