Aemestellehoeve

Rondehoep West 50, Ouderkerk aan de Amstel, 1191 KM

Galerij

Gegevens

Boerententencamping & terras

De boerderij heette oorspronkelijk “Mariahoeve” en is al ruim honderd jaar een melkveehouderij. In vroegere tijden werd hier onder anderen ook kaas gemaakt. Sinds ongeveer 40 jaar wordt de boerderij gerund door de familie Nieuwendijk. We zijn nog steeds een melkveehouderij, met 50 melkkoeien, ongeveer 40 stuks jongvee en een twintigtal schapen. Onze melk wordt geleverd aan Campina en gaat voor het grootste gedeelte naar de kaasfabriek. Maar je kan bij ons nog steeds terecht voor een heerlijk, vers glas volle boerenmelk.

Naast de koeien is er een terras en een Boerententencamping. Je kunt genieten van het mooie polderlandschap en het boerenleven door een lekker drankje op het terras te nuttigen of een verblijf te boeken voor een nostalgische kampeervakantie. Kamperen bij ons is zoals het vroeger was; bij de boer in een tent, met een kampvuur. Wij hebben ook volledig ingerichte tenten voor de makkelijke kampeerder. Voor de liefhebber is er ook een authentiek ingerichte boerencaravan.

Locatie

Kaart Routebeschrijving
Kaart Routebeschrijving
Rondehoep West 50, Ouderkerk aan de Amstel, 1191 KM
info@boerententencamping.com

Over Amstelgoed

Onder de rook van Amsterdam ligt een prachtige groene long puur Hollands natuurlandschap. Amstelgoed laat je zien wat het gebied te bieden heeft en nodigt je uit voor een bezoek!

Volg ons op

Facebook Instagram