Deze zomer heerlijk genieten van typische Amstelland producten? Reserveer dan voor 3 juni jouw AMSTELGOED Streekproductenkratje en ontvang tot wel 20% korting op lokale producten. Met de AMSTELGOED-kaart die onderin de krat bevestigd zit, fietst u direct de juiste route richting de verschillende streekproducten in het Amstelland.

De lancering is op 3 juni tijdens de Amstellanddag. Bij onze verschillende poorten (= entree naar het Amstelland): Wester-Amstel (poort Ouderkerk aan de Amstel/ Amstelveen), tHuis aan de Amstel (poort Amstelkwartier), Amstel Boathouse (poort Martin Luther Kingpark), Zomerbloemenpluktuin (poort Uithoorn) en de Witte Dame (poort Abcoude) krijg je het kratje op de fiets gebonden. Ook ontvang je hierbij de AMSTELGOED- kaart, die onderin de krat bevestigd zit en kun je meteen op weg richting de streekproducten verspreid door het gebied.

Het kratje kost €5,- en is op voorhand te reserveren via onderstaand formulier. Hier betaal je met iDeal en geef je aan bij welke poort je het kratje op 3 juni ( tussen 10.00u en 13.00u) wilt ophalen. In de hele maand juni (vanaf de Amstellanddag) kun je producten verzamelen met korting (tot 20%). Met al deze kortingen op producten is het kratje dus zo weer terugverdiend. Reserveren kan zolang de voorraad strekt!

amstelgoed streekproductenkratje
amstelgoed streekproductenkratje

Klik hier om alvast een kijkje te nemen bij onze verschillende streekproductenleveranciers

Momenteel kunnen de kratjes niet meer worden gereserveerd.

Houd Facebook in de gaten voor de volgende acties.

 

Mogelijk gemaakt door Amstelgoed - Rabobank - Stichting Beschermers Amstelland

Over Amstelgoed

Onder de rook van Amsterdam ligt een prachtige groene long puur Hollands natuurlandschap. Amstelgoed laat je zien wat het gebied te bieden heeft en nodigt je uit voor een bezoek!

Volg ons op

Facebook Instagram